Jouw ondeugende feestje!

Informatie en tips voor de gastvrouw

LiefdesParty.nl is natuurlijk erg blij met dames die gastvrouw voor een party willen zijn. Hierom beloont LiefdesParty de gastvrouw die de LiefdesParty organiseert graag!


De gastvrouw ontvangt een product uit het assortiment van LiefdesParty. De waarde van dit product hangt af van de omzet van de gehele avond. Anders gezegd: hoe meer er tijdens de party wordt besteed, hoe duurder het product is wat de gastvrouw ontvangt.

vriendinnen_ladiesnight_large2

Tips voor de gastvrouw

Voor een geslaagde avond hebben we wat tips voor jou als gastvrouw. Nodig zo veel mogelijk gezellige dames uit. Denk niet alleen aan vriendinnen, maar ook vriendinnen van vriendinnen, collega’s, tantes, nichtjes en buurvrouwen zijn meer dan welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Bovendien wordt de gastvrouw beloond! De gastvrouw ontvangt een product uit het assortiment van LiefdesParty. De waarde van dit product hangt af van de omzet van de gehele avond. Dus hoe groter de omzet, hoe groter de beloning voor de gastvrouw.

Ook is het mogelijk om jullie mannelijke partner mee te nemen, het is tenslotte een LiefdesParty. De gastvrouw beslist of het een woman-only of een gemengde LiefdesParty wordt. Liefdesparty.nl is een van de weinige organisaties waarbij ook de mannen welkom zijn op party’s. Op deze manier kun je samen met je partner een spannend speeltje of ander attribuut uitzoeken, zo weet je zeker dat het bij jullie beiden in de smaak valt. Het geven van een LiefdesParty is vrijblijvend en mogelijk op elke dag van de week.

Toch liever een LiefdesParty met alleen maar dames? Geen probleem! Het is bij LiefdesParty.nl zelfs mogelijk een workshop te boeken. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘workshops’.

Om de avond volledig te laten slagen, geven we je graag nog even wat tips mee:

  • Zorg voor zo veel mogelijk dames (met eventuele partners) van minimaal 18 jaar;
  • Zorg dat er een tafel vrij is waarop de consulente haar producten kan presenteren;
  • Zorg eventueel voor een heerlijke versnapering en een drankje;
  • Kaarsjes en andere accessoires zorgen voor nog meer gezelligheid!
  • Betalen kan direct op de party via IDEAL! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar bankpasje bij heeft.
  • Nadat alle bestellingen zijn afgerond, worden alle bestellingen apart ingepakt en verzonden naar de gastvrouw. Bij haar kan je dan je LiefdesPakketje ophalen.

Dus, waar wacht je nog op!?

Boek een party bij Liefdesparty.nl !

Nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.