Jouw ondeugende feestje!

Over LiefdesParty.nl

Met LiefdesParty.nl heb jij gegarandeerd een geslaagde avond met vriendinnen.

Ben jij op zoek naar een leuke avond met vriendinnen bij één van jullie thuis? Kies dan voor een vriendinnenavond van LiefdesParty.nl en ontdek al onze spannende artikelen. We bieden tijdens deze avond een breed assortiment aan, waarbij iedereen zich vooral op haar gemak moet voelen. Maak op een informele manier kennis met al het ondeugends dat we te bieden hebben.

Onze avonden zijn dan wel speciaal voor vrouwen, dat betekent natuurlijk niet dat jij en je man/vriend er niet samen van kunnen genieten wanneer je jouw speeltje(s) binnen hebt. Zo heb je nog lang plezier van jouw LiefdesParty, want samen genieten is toch altijd beter?

Wat bieden we jou en je vriendinnen?

vriendinnenavond-ladiesnight2

Vriendinnenavond / Ladiesnight

Ben je samen met vriendinnen van plan een leuke avond te hebben, maar wil je er iets bijzonders van maken? Kies dan voor een gezellige avond met LiefdesParty.nl

vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest/Verjaardag/

Afscheidsfeestje

 Wil je een ondeugende vrijgezellenfeest, verjaardag of afscheidsfeestje voor je beste vriendin? dan ben je bij LiefdesParty op het juiste adres. Echter moeten wij wel een  bedrag van €100,- in rekening brengen.     Tenzij de avondomzet meer dan €350,- is, dan wordt de €100,- niet in rekening gebracht.

geen-mannen

Koppelsavond

Niet alleen dames mogen genieten van een ondeugende avond, maar ook koppels natuurlijk. Dus je kunt samen met je vriendin/vriend jullie nieuwste speeltjes zien, aanraken en bestellen natuurlijk!

Overtuigd? Boek dan nu jouw LiefdesParty!

Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid van één van onze consulentes en wie weet zien we jou en je vriendinnen binnenkort wel op één van de parties.